Logga-text.png
Hem Om homeopati Behandling Ursprung Kontakt Om mig Länkar

Jag som driver Deva Hälsa heter Sofie Rehndell.

Jag är diplomerad klassisk homeopat från en treårig utbildning på Arcanumskolan . Jag är också diplomerad från en treårig fördjupad utbildning på Dynamis School of Homeopathy för Jeremy Sherr. Utöver detta deltar jag regelbundet i fortbildningskurser och konferenser inom homeopati och hälsa.

Oktober 2013 var jag inbjuden som talare på Nordiskt forskningssymposium i Göteborg, homeopatisymposium.eu. Mitt ämne handlade om EU:s lagstiftning kring homeopati. Hur andra europeiska länder främjar homeopatin medan Sverige försöker hålla den tillbaka med samma lagtext som stöd.

I grunden har jag en magisterexamen i biologi och jag har arbetat i många år med miljöfrågor på myndigheter. Min kunskap om biologiska strukturer ger mig bra stöd i förståelsen om människokroppen och de ämnen som används till läkemedel inom homeopatin.

Jag kom i kontakt med homeopati för många år sedan när min barndomskatt råkade ut för en olycka och blev mer eller mindre förlamad i bakkroppen. Veterinärerna sa att han aldrig skulle kunna gå igen men med hjälp av en homeopat läkte han och kunde till och med springa igen. Han fick ett sista fint år innan han gick bort av naturliga orsaker. Jag blev väldigt imponerad över vad homeopatin kunde göra och jag bestämde mig för att ta reda på mer om denna fantastiska läkekonst. Idag klarar familjen sig, (både vuxna, barn och djur), med homeopati för de flesta åkommor som vardagen kan ge.

Idag har vi alla mängder av miljögifter och läkemedelsrester i våra kroppar. På samma sätt som jag har ett djupt miljöintresse vill jag kunna hjälpa människor att bli friska utan kemikalier och gifter.

DEVA HÄLSA

Sofie Rehndell

St. Hellevigsg 3, Uddevalla

sofie.rehndell@devahalsa.se

070-362 98 02

Facebook.png

Copyright Sofie Rehndell

Webmaster